Algehele tandheelkunde

Bij de tandarts van de Tand Protheek kunt u uiteraard ook terecht voor algehele tandheelkunde.

Tandheelkunde door uw tandarts in Den Haag

Algehele tandheelkunde omvat voornamelijk de volledige gebitscontrole door uw tandarts. Tijdens deze controle kan de tandarts problemen in een vroeg stadium signaleren. Voor uw gebit geldt dat problemen die in een vroeg stadium gesignaleerd worden vaak met een kleine ingreep opgelost kunnen worden.

Voor een grotere behandeling kan uw tandarts vaak direct een vervolgafspraak inplannen. De tandarts kan zelf gaatjes vullen en een zenuwbehandeling uitvoeren. Daarnaast kan hij u helpen op het gebied van esthetische behandelingen en kroon- en brugwerk.

Naast controle en behandelingen reinigt de tandarts uw gebit en geeft tips voor preventieve mondzorg, voorkomen is immers beter dan genezen. Een goede preventieve mondzorg leidt tot minder klachten en dus minder kosten. Zo zorgt u samen met uw tandarts voor een gezonde mond en sterke, witte tanden.

U kunt u nu direct inschrijven voor algemene tandheelkunde bij de tandarts van de Tand Protheek via 070 359 9995 of via ons online inschrijfformulier.

Tandarts kosten

Vanuit de basisverzekering wordt algehele tandheelkunde niet vergoed als u ouder bent dan 18 jaar. Indien u een aanvullende verzekering heeft kan dit wel vergoed worden, dit verschilt per verzekering. Neem voor meer informatie hiervoor contact op met uw verzekering.