Tandheelkundige behandelingen

Bij De Tand Protheek kunt u terecht voor al uw tandheelkundige behandelingen. In onze praktijk zijn verschillende specialisten werkzaam die vrijwel elke tandheelkundige behandeling uitvoeren.

Tandarts voor algemene tandheelkunde

Bij de tandarts van De Tand Protheek kunt u terecht voor al uw klachten en vragen op het gebied van algemene tandheelkunde. Tijdens periodieke controles controleert de tandarts uw gebit op gaatjes en andere problemen. Enkele behandelingen zoals een zenuwbehandeling of het vullen van een gaatje kunnen uitgevoerd worden door de tandarts van De Tand Protheek. Voor specialistische zorg zal de tandarts u doorverwijzen naar een van onze specialisten. Lees meer over algehele tandheelkunde.

Tandprotheticus voor kunstgebitten en protheses

Een tandprotheticus is onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van een frameprothese. Dit is een gedeeltelijk kunstgebit. Het verschil met een kunstgebit is dat een frameprothese slechts een aantal tanden of kiezen vervangt. Onze tandprotheticus kan u adviseren of een frameprothese kan helpen voor uw gebit. Lees meer over frameprotheses, klikgebitten en/of kunstgebitten.

Implantoloog voor implantaten

Een implantaat wordt geplaatst als basis voor een kroon, brug of prothese en dient als een kunstmatige wortel. Het implantaat zal zich hechten aan uw kaak waardoor het na verloop van tijd voelt als uw eigen tand. De implantoloog van De Tand Protheek kan u helpen wanneer u om esthetische of functionele redenen een implantaat, kroon, brug of een implantaatprothese nodig heeft. Lees meer over implantologie en/of implantaten.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen worden ingezet als permanente vervanging van tanden en/of kiezen. Ze bieden een oplossing wanneer uw eigen tanden en kiezen verzwakt zijn, verloren zijn gegaan of als er onvoldoende basis is voor een vulling. Met een kroon of brug krijgt de tand/kies zijn oorspronkelijke vorm en functie terug. De tandartsen van onze praktijk kunnen u uitgebreid adviseren en informeren over kronen en bruggen. Neem contact op of lees meer op deze pagina

Endodontologie / wortelkanaalbehandelingen

Endodontologie is een onderdeel in de tandheelkunde dat onder mensen beter bekendstaat als wortelkanaalbehandelingen. Hierbij behandelt de tandarts-endodontoloog het zenuwkanaal van een ontstoken tand of kies. Deze behandeling wordt altijd onder verdoving uitgevoerd, zodat u geen pijn of klachten ervaart. Lees meer over endodontologie/wortelkanaalbehandelingen.

Mondhygiënist

Onze mondhygiënist kan u van dienst zijn met preventieve mondhygiëne of behandelingen om uw mondhygiëne te verbeteren. Bij klachten als tandplak, slechte adem en gevoelige tanden kan de tandarts u adviseren om een afspraak in te plannen bij een mondhygiënist. Lees hier meer over de mondhygiënist.

Alle diensten onder één dak in Den Haag

Voor reguliere en specialistische tandheelkundige behandelingen kunt u terecht in onze praktijk in Den Haag. Door de korte lijntjes tussen de verschillende specialisten is een doorverwijzing zo geregeld. U hoeft ook niet opnieuw uw verhaal te doen omdat alle behandelingen onder één dak plaatsvinden. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen met een van onze specialisten: 070 359 9995 of praktijk@detandprotheek.nl.