Tandartspraktijk De Tand Protheek

Kwaliteit staat bij tandartspraktijk de Tand Protheek voorop. Wij zorgen ervoor dat uw gebit gezond is, lang meegaat en mooi blijft. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor alle facetten van de tandheelkunde. Ons team bestaat uit een tandarts, implantoloog, tandprotheticus, een mondhygiënist en een assistente. Onze praktijk in Den Haag is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

Adres- en contactgegevens

De Tand Protheek
Dedemsvaartweg 402
2545 AN Den Haag
T: 070 359 9995
E: praktijk@detandprotheek.nl

Openingstijden

  • Maandag:09:00 – 17:00 uur
  • Dinsdag:09:00 – 17:00 uur
  • Woensdag:09:00 – 17:00 uur
  • Donderdag:09:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag:09:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag:09:00 – 17:00 uur
  • Zondag:Gesloten

 

Afspraak maken Patiënt worden Bel: 070 359 9995

 

Behandelingen bij de Tand Protheek

Ons team voert elke dag veel verschillende behandelingen uit. U ziet hieronder een overzicht van onze behandelingen:

Het team van de Tand Protheek

Ons team bestaat uit:

A.R. Mousavi - Tandarts
R.R.Gobardhan- Tandarts
M. Zamani - Mondhygiënist
P. van de Hoef - Tandprotheticus

Afspraak maken

Neem contact met ons op via 070 359 9995 voor een controleafspraak of voor een behandeling. Een afspraak maken kan ook aan de balie van onze tandartspraktijk. Let op: u dient zich in te schrijven voordat u een afspraak kunt maken.

 

Afspraak maken Patiënt worden Bel: 070 359 9995

 

Controlebezoek

Wij voeren bij iedere klant twee keer per jaar een periodieke controle uit, tenzij u een andere afspraak heeft gemaakt. Bij het periodieke bezoek voeren wij geen uitgebreide behandeling uit. Na de controle maakt u direct aan de balie een afspraak voor een eventuele behandeling.

Afspraak annuleren

Komt de afspraak u bij nader inzien toch niet uit, dan kunt u de afspraak annuleren. Geef dit zo snel mogelijk door. Zegt u de afspraak korter dan 24 uur van tevoren af, dan brengen wij extra kosten in rekening. Bij de eerste keer afzeggen brengen wij € 1,- per minuut in rekening. De afspraak die u daarna niet op tijd afzegt, kost u € 2,75 per minuut.

Wachttijden

Wij vragen u om op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak bij onze tandartspraktijk. Wij proberen om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Soms loopt een behandeling door omstandigheden wat uit; dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Patiënten die last hebben van pijn proberen wij binnen 24 uur te helpen.

Inschrijven

Wilt u een afspraak maken bij tandartspraktijk de Tand Protheek, dan dient u wel ingeschreven te zijn bij de praktijk. Inschrijven gaat via de telefoon, in de tandartspraktijk aan de balie of via het inschrijfformulier op onze website.

Bent u een nieuwe patiënt? Neem dan de volgende documenten mee:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een geldige zorgverzekeraarspas
  • Een ingevulde gezondheidsvragenlijst

Bij de eerste afspraak voeren wij een controle uit en stellen wij een eventueel behandelplan op. Daarna maken we een nieuwe afspraak voor een behandeling. Bent u geen nieuwe patiënt maar bent u verhuisd of heeft u een nieuwe zorgverzekeraar, geef dit dan zo snel mogelijk aan onze tandartspraktijk door. Zo beschikken wij altijd over de juiste informatie.

Kosten

Administratiekantoor Infomedics verzorgt onze facturen. Infomedics stuurt de rekening direct door naar uw zorgverzekeraar. Als uw rekening niet vergoed wordt door uw zorgverzekering, dan sturen zij deze door naar uw huisadres. Wilt u een betalingsregeling treffen, dan kunt u deze aanvragen bij Infomedics. Ga voor meer informatie naar de website.

Spoedgevallen

Heeft u met spoed hulp nodig buiten de openingstijden van onze tandartspraktijk, neem dan contact op met onze spoeddienst. Deze dienst is bereikbaar vanaf 17:00 uur via telefoonnummer 070 311 0305.

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht, dan kunt u deze mondeling of schriftelijk indienen bij onze baliemedewerkers van onze tandartspraktijk. Wij nemen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling. Eventueel nemen wij contact met u op voor meer informatie over uw klacht. U krijgt altijd een terugkoppeling over de behandeling van de klacht. Bent u niet tevreden over de afhandeling van de klacht, dan kunt u de klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtencommissie.

Huisregels

In onze tandartspraktijk hebben wij een aantal huisregels: het meenemen van huisdieren, het nuttigen van etenswaren en roken is in de praktijk niet toegestaan.

Wilt u meer informatie lezen over mondgezondheid, kijkt u dan eens op http://www.allesoverhetgebit.nl/. U kunt ook contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP).

In geval van brand of ongevallen

Volgt u de aanwijzingen van onze medewerkers direct op in het gevolg van brand of ongevallen.

Toegankelijkheid mindervaliden

Met een rolstoel en scootmobiel langskomen bij onze tandartspraktijk is geen probleem. De praktijk is geheel gelijkvloers en dus zeer toegankelijk voor mindervaliden. De deuropeningen in onze praktijk zijn 80 cm breed.