Mondhygiënist Den Haag

De mondhygiënist houdt uw gebit schoon en voorkomt problemen aan uw gebit en tandvlees. Heeft u last van gevoelige tanden, bloedend tandvlees of heeft u regelmatig gaatjes, dan verhelpt de mondzorgkundige deze klachten snel en vaak pijnloos.

  • Gediplomeerde mondhygiënist
  • De mondhygiënist voorkomt en verhelpt mondproblemen
  • Tevreden cliënten: beoordeling van 8,2
  • Ook op zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur

U houdt uw gebit gezond door tweemaal per jaar een afspraak te maken voor mondhygiëne. Maak direct een afspraak met onze mondhygiënist in Den Haag via het telefoonnummer 070 359 9995 of via het contactformulier. Wij plannen op korte termijn een afspraak voor u in.

Afspraak maken Bel 070 359 9995


Wanneer gaat u naar de mondhygiënist?

U bepaalt zelf wanneer u een afspraak maakt bij onze mondhygiënist in Den Haag. Breng een bezoek aan de mondzorgkundige wanneer u last heeft van de onderstaande klachten of plan een afspraak ter preventie van problemen op het gebied van mondhygiëne. Het is ook mogelijk dat de tandarts of huisarts u bij specifieke klachten doorverwijst naar de mondhygiënist.

Kosten van mondhygiëne

De kosten voor mondhygiëne worden landelijk vastgesteld en zijn dus bij iedere mondhygiënist gelijk. Hieronder vindt u enkele prijzen voor mondhygiëne behandelingen. Het gehele overzicht vindt u hier.


Vergoeding van mondhygiëne

De basisverzekering vergoedt geen behandelingen voor mondhygiëne wanneer u 18 jaar of ouder bent. Heeft u een aanvullende tandartsverzekering, dan wordt mondhygiëne meestal wel vergoed. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over de vergoeding van uw mondhygiëne behandeling.

Ervaringen van onze cliënten

Annemieke - Den Haag

“Ik had veel last van mijn mond, omdat mijn tandvlees ontstoken was. De mondhygiënist heeft mijn tandvleesontsteking snel verholpen. Bedankt, TandProtheek!”

Merel - Den Haag

“Ik bezoek de mondhygiënist een paar keer per jaar om mijn tanden te laten schoonmaken. Het personeel is erg vriendelijk en ik word altijd goed geholpen.”

Kees - Den Haag

“Geen lange wachttijden bij deze tandartspraktijk en de mondhygiënist legt goed uit wat hij gaat doen. Ik kom al jaren bij de mondhygiënist van de Tandprotheek. Een echte aanrader!”


Behandelingen

De mondhygiënist bekijkt uw mondsituatie en stelt een persoonlijk behandelplan op. Zo voorkomen we problemen op het gebied van mondhygiëne en kunnen we eventuele problemen direct behandelen. De behandelingen die onze mondhygiënisten regelmatig uitvoeren zijn:

  • Het reinigen van worteloppervlakken onder het tandvlees
  • Het verwijderen van tandplak, tandsteen en aanslag
  • Het polijsten van vullingen
  • Het sealen van kiezen
  • Het aanbrengen van fluoride
  • Het gladmaken van worteloppervlakken

Afspraak maken bij de mondhygiënist

Maak een afspraak met onze mondhygiënist in Den Haag via het telefoonnummer 070 359 9995 of via praktijk@detandprotheek.nl. Wij combineren uw afspraak met de mondhygiënist desgewenst met een afspraak bij de tandarts.

Afspraak maken Bel 070 359 9995


Adres en openingstijden

Tandartspraktijk De TandProtheek Dedemsvaartweg 402 2545 AN Den Haag

Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 9.00-17.00
Woensdag 9.00-17.00
Donderdag 9.00-17.00
Vrijdag 9.00-17.00
Zaterdag 9.00-17.00
Zondag Gesloten