Implantaten Den Haag

"Laat uw gebit weer stralen''

Het gebit is een opvallend onderdeel van het gelaat en wordt constant bekeken. Een verzorgd en stralend gebit zorgt ervoor dat het uiterlijk van iemand positief wordt ervaren. Wanneer uw tanden het lachen, praten en eten belemmeren kunnen implantaten de juiste oplossing bieden.

Waarom u kiest voor een implantologie behandeling bij De Tand Protheek:

  • Stralend gebit
  • Gespecialiseerd en deskundig team
  • Ruime ervaring

Wij zijn bereid om dagelijks de juiste tandheelkundige zorg te leveren. Wij kunnen dit realiseren door ons deskundig en ervaren team bestaande uit: tandartsen, mondhygiëniste, tandprotheticus en tandtechnicus.

 

Contact opnemen

 

Online inschrijven

 

 

De Tand Protheek
Dedemsvaartweg 402
2545 AN Den Haag
070 359 9995
praktijk@detandprotheek.nl

  • Implantaten voelen natuurlijk aan
  • Het gehemelte wordt niet afgedekt door een kunstof plaat van een prothese
  • Implantaten vormen een stabiel fundament voor een kroon of prothese
 

De vergoeding van implantaten

U krijgt alleen vergoeding voor implantaten vanuit de basisverzekering wanneer u kampt met ernstige ontwikkel-of groeistoornissen. Wanneer u dit niet heeft kunt u zich via een aanvullende verzekering (gedeeltelijk) verzekeren. Wilt u meer informatie over vergoedingen op het gebied van tandheelkundige zorg? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw verzekeraar.

De behandeling

Het plaatsen van implantaten is tegenwoordig een kleine ingreep. De afgelopen jaren hebben er grote ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van tandheelkundige zorg. Door de technologische ontwikkelingen is het mogelijk om implantaten op een snelle en effectieve manier te plaatsen.

implantaten den haag

Nazorg van implantaten

Wanneer er implantaten in uw mond zijn geplaatst is het van belang dat u deze goed onderhoud. Dagelijkse hygiëne door middel van flossdraad en antibacteriële reinigingsmiddelen zijn van groot belang.

Wat is een implantaat?

Implantaten zijn kunstwortels. Hiermee hebben wij de mogelijkheid om een kroon, brug of kunstgebit in uw mond te plaatsen. Een implantaat wordt gemaakt van titanium en wordt door het omliggende tandvlees geaccepteerd in de mond.

Een geslaagde implantologie behandeling

Een implantologie behandeling zal succesvol slagen wanneer het gebit positief wordt beoordeeld op de volgende punten:

  • De conditie van uw tandvlees
  • Uw algemene gezondheid
  • Wanneer er voldoende kaakbot aanwezig is

Onze tandprotheticus

Dhr. P. van de Hoef is de tandprotheticus van De Tand Protheek. Dhr. Van de Hoef is zeer deskundig en heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van protheses. Heeft u vragen of wenst u graag een kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom voor een intakegesprek. 

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Den Haag?

De Tand Protheek in Den Haag is een tandartspraktijk dat beschikt over brede tandheelkundige zorg. Heeft u vragen omtrent het aanbrengen van implantaten? Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie? Dat kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 070 359 9995 of mail naar praktijk@detandprotheek.nl.

 

Contact opnemen

 

Online inschrijven

 

De Tand Protheek
Dedemsvaartweg 402
2545 AN Den Haag
070 359 9995
praktijk@detandprotheek.nl

 

Openingstijden

Maandag 9:00 uur tot 17:00 uur
Dinsdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Woensdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur tot 17:00 uur